Lovely

Igår var vi på Trädgårn igen. Det var jag, C, D, M och deras vänner. Träffade "min" M för första gången på... två veckor? Eller tre? Och han kysste mig. Men det kändes inte tillräckligt bra. Han var för mycket... gick innanför byxan o så... det blev obehagligt trots att jag ville ha honom. Fast inte mitt på dansgolvet.
Och så träffade jag en grym dansande kille! Försökte utmana honom, men han ägde mig så totalt! Sjukt asså! Riktigt otroligt! Fick hans nummer, men han har inte svarat.

Och nåt annat som är otroligt och har skett den här veckan... i måndags skrev jag in mig på en au-pair sida i Norge. Dagen därpå väckte mamma mig efter att ha fått ett samtal från en föredetta kollega som hade fått ett samtal från Norge. Då jag kollade mina mail så hade jag fått ett från den personen. Hon hade hittat mig 5 familjer som jag fick välja mellan. Jag valde 1 specifikt och sedan 2 andra extra. Nu ska jag 14 augusti åka till Norge och träffa dem! Helt insane! Så ska sova över hos dem. De ska visa området, jag får träffa barnen och vi ska prata massor... se om vi passar! Ååååh jag hoppas så mycket! Och det som gör detta så speciellt, är att jag skrev in mig på Cultural Care au-pair i USA för nästan ett år sedan och ändå inte lyckats få en familj. Här tog det 3 dagar! Unbelieveable!

Och nu är det lördag. Ikväll ska jag antagligen till Chez och Parken med I och några polare. Grymt drag hoppas jag på! Och kanske nåt som kan få mina tankar bort från M. Så länge det inte kostar skjortan... oooh! Kanske man ska ha skjorta på sig ikväll! Ballt om man lyckas!

Well well.... xoxo

RSS 2.0