Nytt... upprepande...

Igår... en skum dag/kväll. Jag o D åkte hem till AvZ för en fest. Men det blev mer åt chill hållet. Två av hans vänner A och P kom och joinade oss. A är mkt söt asså! Sen kom 4 småtjejer o joinade. Det var segt som fan då asså! Shit! Men när dom drog - jag tjänade 60kr på o köra dom - så blev det mkt trevligare. D o AvZ somnade typ o jag fick umgås med P o A. A hade redan kysst mig en gång, vilket gjorde mig förvirrad men upprymd. Det var väldigt skumt i och med allt med M. Men när jag väl blivit övertalad att köra dom för att A skulle få köpa cigg så följde han med mig ner och kysste mig igen. Jag visste inte hur jag skulle tolka det, eftersom D sagt att han hade flickvän. Och eftersom jag inte ville att han skulle få problem... så var jag dum nog att dra mig undan! Jag ångrar det som fan...!
Men han fick mitt nummer och han accepterade när jag lade till honom på facebook. Söt kille asså! Så jag hoppas bara att han kommer att höra av sig och att jag får träffa honom igen. Men det är synd för D är inte så sugen på att träffa AvZ igen.

Nu får jag göra nåt roligare....
längta efter nya pojkar hela tiden... det tär på en!

Pusss xoxo

Små textsnuttar :)

"I really love you baby. I love what you've got. Let's get together baby, we can get hot. No more tomorrow baby. Time is today."

"For a chance to be with you, I'd gladly risk it all. Through the fire, through whatever come what may. For a chance at loving you, I'd take it all away"

"You got a fast car. I want a ticket to anywhere. Maybe we make a deal. Maybe together we can get somewhere. Anyplace is better. Starting from zero got nothing to lose. Maybe we'll make something. But me myself I got nothing to prove"

The point of no return... <3

Skrivkramp

Såg precis ett South Park avsnitt med mamma. Jag har aldrig sett henne skratta så! Det gjorde mig väldigt glad. Usch... vet inte vad jag ska skriva. Det känns som om jag har förlorat min kraft att låta orden flöda och det gör mig så ledsen. Jag längtar efter att få skriva, men vet inte hur jag ska formulera mig. Jag har lyckats påbörja saker, men de dör redan efter en halv sida. Jag vet inte hur jag vill att det ska fortgå. Kanske jag ska skriva ett manus, göra en typ "film". Det vore grymt. Göra en rolig parodi på något. Min och Catrins kameror är båda helt okej att filma med. Så, vad ska filmen handla om? Jag vet inte vad jag ska ta mig till alltså...

Sökte ett jobb idag också. Ett jobb som barnskötare på Engelska skolan i Göteborg. Och så ringde jag Cultural Care au-pair. Och jag behöver 70 till 170 barntimmar. Jag vet inte vad jag ska ta mig till! Jag vet inte hur jag ska få ihop timmarna och det gör mig rädd. Jag vill verkligen komma iväg till USA. Det är min dröm.

Aja... får väl försöka komma på något att göra.

Ciao ciao

RSS 2.0