Eclipse

Eftersom jag och C såg alla tre Twilight saga filmerna som kommit ut (I var med på sist filmen) så tänkte jag recenssera Eclipse.

Vi är för det första inte ens säkra på om det är samma skådespelerska som spelar Victoria. Detta är väldigt skumt faktiskt eftersom hon har en så pass stor roll. Förövrigt... filmen har mycket känsla som faktiskt första saknar. Man känner verkligen att det är Bella och Edward som hör ihop. Det känns nästan som Jacobs beskrivning på "inprinting". I Bellas värld så kretsar allt kring Edward och i Edwards värld kretsar allt kring Bella. Detta anser jag att man verkligen känner i Eclipse.
Eclipse kretsar även till stor del kring om Bella ska bli vampyr eller inte, samt att hon försöker hålla Jacob kvar i sitt liv. Blir hon vampyr så kommer Jacob att bli hennes naturliga fiende. Bella älskar ju både Edward och Jacob, men på två olika sätt.
Jag tycker faktiskt att Eclipse är den av Twilight saga filmerna som hittills är bäst. Jag ser mycket fram emot Breaking Dawn. Vet dock inte om ryktet stämmer att det ska bli två filmer av den? Man kan ju hoppas.

Detta var väl inte mycket till recenssion, men skitsamma! Filmen var skitbra! Det är bara att se för er själva!

Ciao!


Latin <3

Sic Itur Ad Astra~så går man mot stjärnorna 

Amor Vincit Omnia~kärleken övervinner allt 

Ars Amandi~konsten att älska

Sunday

Oj... det var ett bra tag sedan jag bloggade nu. Ser i detta nu på Coyote Ugly med I. Jag har typ skaffat nytt umgänge. Jag trivs verkligen med C och I. Och att jag är förövaren till att ha tvingat C och D till en förlovning... Haha jag är jätte nöjd :D
Och allt med M. Han är verkligen en fantastisk kille. Jag vet inte ens vad jag ska säga om honom. I påstår att jag är kär, men jag kan inte vara kär redan. Det går bara inte. Men kyssen som han gav mig igår! Oh my! Jag vet inte vad jag ska säga, men det var underbart! Jag bara längtar till Fredag då jag får träffa honom. Att dom säger att B är intresserad av mig... äsch, jag är smickrad, men han är inte min typ. Plus att han är 92a. M är inte på det viset. Han är.... woow!
Och torsdag blir Sticky Fingers. Dansa all night long! Nyktert eftersom jag kör.
Nä, nu skrev M på facebook. Dags att snacka med honom.

Pusspuss ciao ciao

Imorgon!

Idag tömde jag skåpet i skolan och imorgon tar jag studenten. Det är fan helt otroligt att jag äntligen ska få slippa allt vad skola heter och klasskamrater som försöker sätta dit en för det ena eller det andra....
Jag städar rummet hemma också, eftersom gästerna imorgon måste ha någonstans att sova. Ändå så känner jag mig inte duktig. Jag hör ju bara hur alla andra måste hålla på och jobba och förbereda inför morgondagen. Så mycket har faktiskt inte jag att göra. Jag ska strax damma, något jag måååååste göra.
Har snackat med V endel... vill fan ha förfesten hos mig asså! Hade vart sjukt nice. Vill fan att allt imon ska va perfekt! Usch lär behöva dammsuga rummet en tredje gång...
och om drygt två timmar måste jag vara i stallet o hjälpa min ridlärare som skadat ryggen. Och btw! Idag lyckades jag fixa min älskade mini lappis!!!! Fan va glad jag är för det! Känns helt underbart.

Hmm börjar bli törstig... rundar av här och hör av mig snart igen hoppas jag. Kanske är detta sista gången jag skriver på svenska..? Dags att jag börjar skriva på engelska så jag förbereder mig !

Bye bye see you later aligator!

RSS 2.0