Nyhet

Kärlek är en så stor grej nu för tiden och jag har tänkt mycket på det. Eller, tänkt mycket på Mr Perfect!
Så, jag har konstaterat en gång för alla att vad Mr Perfect än har med saken att göra, så finns det alltid en hake.

Största kruxet är nog att Mr Perfect mest troligtvis redan har flickvän.
Eller så ser han dig inte, trots att du finns där mitt framför näsan på honom.
Eller, så är han en dum jävel som bara leker med dig.
Mr Perfect kan även vara med dig och vara så underbar som bara Mr Perfect kan och sedan bara inte vilja mer och lämna dig.

Jag tror verkligen på att Mr Perfect finns. Och samtidigt tror jag verkligen på att han alltid kommer med något problem. Tyvärr. Jag fann min, lämnade ifrån mig mitt hjärta till honom och fick aldrig tillbaka det.


hmmm

Konstaterande: Om man som tjej vill öva upp sina runkmuskler, så ska man börja tvätta fönster...


Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag tänker på R dag och natt! Och samtidigt försöker jag leva livet verkligen. Igår var vi på Sticky Fingers! Hur kul som helst var det! Träffade nya vänner o J kom dit o besökte mig. Det var väl trevligt, men allt är så jobbigt för jag vill bara ha R! Eller någon som han. En lång kille med muskler, tatueringar och piercingar... det är sådant som jag gillar. Och så vet jag att man inte själv bestämmer vem man faller för... Det är så sjukt!
Idag då så blir det bio med D. Det ska bli mysigt faktiskt. Plus att jag inte har sett en 3D film än och detta blir första gången. As coolt!

Plus att jag måste börja göra Naturkunskapshemtentan. Det är dags nu känner jag. Den ska ju in på måndag så. Vet inte vad jag ska skriva... vet att jag kan om jag vill, men vet inte vad...hur... jag ska få ner det i skrift. Känslorna sitter djupt och... jag vill bara få fly härifrån...

Nya tider kräver nya ordspråk.

Den man ligger med får bädda. 
Den som tar, han har.
Det man inte minns, har inte hänt.
Det man inte vet, har man ingen aning om.
Det vi gör idag slipper vi göra om imorgon.



Förtala är silver, förtiga är guld.
Gammal kärlek kostar alltid.
Har man slagit yxan i båten får man ro som fan. 
Liten stuga kallas ofta stort dass.
Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin.



Den som bara kollar i backspegeln kör oftare i diket.
Den som dricker ensam har bara sig själv att fylla.
Den som gräver en grop åt andra får 88:50 i timmen.
Den som spar han har men inte roligt.
Det finns inga dumma frågor, bara dumma människor..
Det man inte har i huvudet får man ha mellan benen.
Det som inte tar död på en… får en i alla fall att må riktigt dåligt.
Det är med kärlek som med whisky, den tar slut…
Dåliga flickor är inte det sämsta.



Framtiden var bättre förr.
Friskt vågat, halva inne.
Först till skrivarkön får först skriva ut.
Hårt arbete lönar sig i framtiden, lathet lönar sig nu.
Ju fler kockar desto större fackförening.
Livet är hårt, men orättvist.
Man har inte roligare än man köper ut för.
Man lever bara en gång och många inte ens det.
Obeslutsamhet är nyckeln till flexibilitet.
Problem är till för att skjutas upp, för att sedan glömmas bort.
Ropa inte gay förrän du är inne i häcken.
Även den starke får ta i när han skiter.
Även i de lugnaste vatten drunknar man.


2/5-10

Då var man 19 år gammal! Eller, inprincip är jag inte 19 förrän 13:14 idag, men skit samma!
Jag känner ingen skillnad, förutom att jag längtar mer och mer mot framtiden! Jag har faktiskt försökt öva inför min au-pair video och jag hoppas kunna spela in den senare idag. Känns inte som om framtiden kan komma snart nog.

Nu till lite uppdatering om mitt liv.
I torsdags så skulle jag och C till Sticky Fingers med D och hans vänner. Ungefär två timmar tills vi ska åka så säger hon att hon inte alls vill åka längre. Hon stannar hellre hemma och pluggar till provet vi ska ha nästa dag. Då blev jag så jävla ledsen och arg! Jag hade ställt in min ridning för henne och nu tänkte hon strunta i mig! Ett tag hade jag faktiskt tänkt försöka få gå på ridningen trots allt, men bestämde mig för att prata med D istället. Jag fick gå med dem och det var värt det!
Jag missade dock bussen som vi skulle tagit, så fick åka dit själv - men jag kunde hoppa in i kön tillsammans med D o companie. Väl inne hade vi väldigt kul. Jag tyckte de var tråkigt eftersom det inte var så mycket folk där ännu och dansgolvet låg öde, så jag tog S vid handen och vi började dansa! Bara för vi gjorde det så började alla andra också och Guuuuud så kul det var! Vi hade jätte roligt åt en kille som alltid är på Sticky och dansar. Haha lika kul varje gång!
M, M och E kom efter ett tag, men dom var ganska torra i början. Jag har fortfarande väldigt svårt för M. När Top Floor öppnade så var jag med dom en del också. Det var härligt att få dansa av sig.
Efter ett tag så förändras dock allt.... jag ser en kille som jag känner igen men inte kan placera. Jag tittar mot honom väldigt ofta, tills jag kom på vem han var... det var R's vän. Jag fick panik och letade efter R. Såg honom inte, men kunde inte vara kvar. Paniken var överallt och jag fick massa flashbacks från 31 juli förra året. Och vad händer? Jo, R är visst där. Jag ser honom och jag blir så ledsen. Jag började nästan gråta och det var HEMSKT! Jag ville inte få kvällen förstörd bara för att han var där!
Jag fick dock ge mig och återvände till M, E och M. Vi dansade och dom tvingade mig att dansa nära honom så sexigt jag kunde. Det var kul i kanske tjugo minuter, men när han försvann - för vi antog han sett mig - så började jag få ångest för att jag inte pratade med honom. Jag kunde inte hitta honom på ett bra tag. Så, när jag väl såg honom igen... visste jag inte vad jag skulle ta mig till. M, M och E hade åkt hem. Jag kände inte för att dansa med S eller D. Jag visste inte vad jag skulle göra, så jag stod bara still och såg ledsen ut. Folk kom fram och pratade med mig, vilket var väldigt gulligt. De reagerade alla när jag sa att fel person (R) var där.
Och plötsligt gick han förbi... han stirrade på mig och jag kunde inte ignorera honom. Jag fick en klump i halsen och ville stortjuta, men kvävde fram ett "Hej". Vi sa inte så mycket då... men han frågade om jag ville gå och prata, vilket vi gjorde. Det var skönt att få prata med honom igen. Jag visste att jag hade saknat honom, men inte så mycket! Det var helt sjukt. Nu fick jag i alla fall veta varför han slutat prata med mig. Jag fick veta att anledningen var att jag skulle åka till USA. Han bad om ursäkt för att han bara hade slutat prata med mig och inte sagt som det var. Jag var mycket tacksam för det. Tyvärr så hade vi bara 6 minuter på oss, för jag var tvungen att springa och ta sista pendeln hem. Och när vi sade hej då... han höll om mig så hårt och jag kände att han inte ville släppa mig! Jag ville inte släppa honom heller! Det var så smärtsamt! Jag vill bara ha honom, jag ÄLSKAR honom!

(Börjar gråta... fortsätter senare)

RSS 2.0